Snapper Roșu La Grătar Cu Salsa De Căpșuni Și Avocado

Snapper Roșu La Grătar Cu Salsa De Căpșuni Și Avocado
Rețeta Snapper roșu la grătar cu Salsan de căpșuni și Avocado este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 165 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 47 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de snapper, ceapă, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați salsa de avocado cu căpșuni cu somon la grătar, Salsa de avocado cu căpșuni cu pui simplu la grătar, și Snapper ars cu Salsa de avocado de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați jalapeos, căpșuni, ceapă, coriandru, suc de lămâie, avocado și sare pentru a face o salsa. Pune deoparte.Preîncălziți grătarul la foc mediu. Între timp, combinați uleiul și coaja într-un castron mic, apoi periați peste fileuri; condimentează cu sare și piper. Grătați fileurile, cu pielea în jos și fără a răsturna, până când sunt fierte și crocante în jurul marginilor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați pe plăci, îndepărtați și aruncați pielea. Se acoperă cu salsa și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista