Smoky Chile Cornbread

Smoky Chile Cornbread
Pâinea de porumb Smoky Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 337 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Mergeți la magazin și ridicați lapte, praf de copt, chipotle chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smoky Chipotle Cornbread, Chili de grătar afumat de Anul Nou cu pâine de porumb plată și crocantă, și Margarita de citrice cu sare de Chile fumurie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți slănina într-o tigaie rece din fontă de 10 inci și gătiți la foc mediu până când grăsimea este redată și bucățile de slănină sunt clare, 5 până la 7 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Păstrați grăsimea de slănină în tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat bateți ouăle cu un bici până se spumează; amestecați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de lapte la ingredientele uscate și amestecați doar până când sunt combinate. Îndoiți bucățile de slănină, chile și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
ArpagicArpagic
Ardei IuteArdei Iute
LapteLapte
5
Se toarnă aluatul în tigaia din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista