Smochine cu Pancetta și brânză de capră
Smochinele tăiate cu Pancettan și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 251 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de trifoi, brânză de capră, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Smochine cu Pancettan și brânză de capră, Smochine cu Pancettan și brânză de capră, și Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați lichiorul de fructe într-un vas puțin adânc.
Presărați ardeiul pe o farfurie. Înmuiați părțile tăiate ale smochinelor mai întâi în lichiorul de fructe, apoi în ardei și așezați, cu partea tăiată în sus, pe o foaie de copt pentru a marina timp de 20 de minute.
Tăiați fiecare felie de pancetta pe lungime în benzi de 1/2 inch. Înfășurați ușor fiecare jumătate de smochin cu o fâșie de pancetta. Se prăjește restul de pancetta până când este crocant și sfărâmicios și se lasă deoparte.
Pregătiți un foc fierbinte în grătar.
Așezați scândurile pe grătarul grătarului și închideți capacul. Când scândurile încep să fumeze și să iasă, după 3 până la 5 minute, deschideți capacul și întoarceți scândurile folosind clești pentru grătar. Așezați rapid jumătățile de smochine pe scânduri, tăiate cu fața în sus.
Presărați brânza de capră și pancetta prăjită pe smochine. Acoperiți și prăjiți scândura timp de 12 până la 15 minute, sau până când smochinele s-au înmuiat și sunt arse în jurul marginilor, iar brânza de capră are un aspect lustruit și o culoare roșu-maroniu.
Stropiți cu miere și serviți.
Cuptor-placare: Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați smochinele învelite în pancetta, presărate cu brânză de capră și pancetta prăjită, în mijlocul cuptorului. Scândură-prăjiți timp de 12 până la 15 minute sau până când smochinele sunt arse în jurul marginilor.
Stropiți cu miere și serviți.
Această rețetă poate fi ușor împărțită în jumătate dacă aveți un grătar prea mic pentru a găzdui două scânduri în același timp sau puteți clătina gătitul.
Din 25 de elemente esențiale: tehnici de scândură de Karen Adler și Judith Fertig. Copyright 2010 de Karen Adler și Judith Fertig; fotografii copyright 2010 de Joyce Oudkerk Pool. Publicat de Harvard Common Press.