Slow Cooker Carne de porc Thailandeză cu orez

Slow Cooker Carne de porc Thailandeză cu orez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Slow Cooker Thai porc cu orez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 390 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de umăr de porc, ardei gras, unt de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Carne de porc Thailandeză cu aragaz lent cu sos de arahide, Ideea de pregătire a mesei: pui de arahide thailandez cu aragaz lent cu orez Violet lipicios de nucă de cocos, și Boluri De Orez Cubanez Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de porc, ardeii grași roșii, usturoiul, sosul teriyaki și oțetul de vin de orez într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Friptură De PorcFriptură De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se presară cu fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3
Acoperiți și gătiți 8 ore la minim.
4
Într-o oală, aduceți orezul și apa la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți carnea din aragazul lent și tăiați. Se amestecă untul de arahide în aragazul lent. Întoarceți carnea mărunțită la aragazul lent și amestecați cu sosul pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Se servește peste orezul fiert cu o stropire de arahide și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orez FiertOrez Fiert
Usturoi OpăritUsturoi Opărit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista