Slow-Aragaz Melasă Picant Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri
Slow-aragaz melasă picant tras-carne de porc sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 214 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, chifle de hamburger, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker sandvișuri dulci și picante de porc trase, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Sandwich-Uri De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați friptura de porc într - un aragaz lent de 3 până la 4 litri. Se acoperă cu amestec de supă (uscat), melasă și ardei roșu.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Tăiați carnea de porc folosind 2 furculițe. Se amestecă carnea de porc mărunțită în sucuri în aragaz. Pentru a servi, scoateți carnea de porc cu lingura cu fante; umpleți fiecare chiflă cu 1/2 cană de porc.