Skillet Bacon Mac și brânză

Skillet Bacon Mac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Bacon Mac and Cheese. Pentru 2,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, brânză Cheddar ascuțită, plus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Skillet Mac și brânză cu slănină și mere, Bacon și piper Jack Skillet Mac-N-Brânză, și Skillet coapte Mac și brânză cu Bacon covrig Topping.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul bechamel, urmează rețeta, într-o tigaie mare de 12 inci pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până se apropie de al dente, dar nu complet fierte; scurgeți. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
La foc mic, amestecați muștarul uscat și ardeiul cayenne în sosul bechamel. Adăugați treptat cheddarul, Gruyere și 1 cană de parmezan, amestecând continuu până când toată brânza s-a topit în sosul bechamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
GruyereGruyere
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Adăugați o ceașcă suplimentară de lapte și smântână. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
5
Într-o altă tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă și maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți slănina gătită din tigaie, rezervând 3 linguri de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pastele fierte în bechamel și amestecați pentru a acoperi uniform cu sosul. Într-un castron mic, combinați pesmetul, pătrunjelul tocat și grăsimea de slănină rezervată. Înveliți pesmetul și pătrunjelul tocat cu grăsime de slănină și presărați amestecul peste vârful macaroanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Paste FiertePaste Fierte
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Presărați blatul cu 1/2 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
9
Coaceți până când blatul se rumeneste și sosul clocotește, 20 până la 25 de minute. Se acoperă cu slănină gătită mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
1
Topiți untul într-o cratiță cu fundul greu sau într-o tigaie sigură pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți făina și gătiți, amestecând continuu, până când pasta se gătește și bulează puțin, evitați să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați laptele fierbinte, continuând să amestecați pe măsură ce sosul se îngroașă. Aduceți sosul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4
Adăugați nucșoara, sarea și piperul, după gust. Reduceți căldura și gătiți, amestecând încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Se ia de pe foc.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Macaroanele și brânza funcționează foarte bine cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Cleto Chiarli Lambrusco di Sorbara Vecchia Modena cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Cleto Chiarli Lambrusco di Sorbara Vecchia Modena
Cleto Chiarli Lambrusco di Sorbara Vecchia Modena
Mătăsos la gust, acest vin oferă aciditate proaspătă și fructe ușoare.O asociere excelentă cu paste precum tortellini, carne fiartă și cele mai tipice feluri de mâncare din bucătăria Modena.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista