Rețeta Shoyu Ramen ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1035 calorii, 101G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați , apă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Shoyu Ramen, Shoyu Ramen, și Pui Shoyu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți bulionul: într-un vas mare, combinați puiul, coastele, prazul, ghimbirul, usturoiul, apa și shoyu. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Bulion
Shoyu
Apă
Praz
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul. Condimentați fundul de porc cu sare și rumeniți-l bine pe toate părțile la foc mare, 12 minute; se transferă în oală. Fierbeți bulionul la foc moderat timp de 2 ore, până când fundul de porc și coastele sunt doar fragede; degresați orice gunoi care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Bulion
Coaste
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Tigaie
3
Transferați fundul de porc și coastele într-un platou și dați-le la frigider. Se strecoară bulionul și se aruncă solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Bulion
Coaste
4
Întoarceți bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați kombu și fierbeți la foc moderat timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
6
Se lasă să se răcească, apoi se răcește și se dă la frigider bulionul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
7
A doua zi, pregătiți ramenul: Preîncălziți broilerul. Îndepărtați grăsimea de pe bulion și aruncați kombu. Aduceți bulionul la foc mic. Condimentează cu shoyu și păstrează fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Kombu
Taitei Ramen
Shoyu
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
8
Desfaceți fundul de porc și tăiați-l peste bobul gros de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Boabe
9
Tăiați coastele între oase. Aranjați feliile și coastele de porc pe o foaie mare de copt și periați cu shoyu. Se fierbe la 8 inci de la foc timp de 3 minute, întorcându-se o dată, până când carnea este crocantă; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Shoyu
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Împărțiți tăiței fierți în 8 boluri și turnați 1 1/2 căni de bulion în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
11
Adăugați spanacul în grămezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
12
Scurgeți ouăle, tăiați-le pe fiecare în jumătate pe lungime și puneți o jumătate în fiecare bol. Aranjați 2 felii de fund de porc și 1 coastă în fiecare castron și garnisiți cu scallions și nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Ceapa Verde
Ouă
Nori
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Serviți ramenul imediat, trecând oțetul de orez și togarashi la masă.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.