Shoyu Ramen

Shoyu Ramen
Rețeta Shoyu Ramen ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1035 calorii, 101G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați , apă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Shoyu Ramen, Shoyu Ramen, și Pui Shoyu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți bulionul: într-un vas mare, combinați puiul, coastele, prazul, ghimbirul, usturoiul, apa și shoyu. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
BulionBulion
ShoyuShoyu
ApăApă
PrazPraz
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul. Condimentați fundul de porc cu sare și rumeniți-l bine pe toate părțile la foc mare, 12 minute; se transferă în oală. Fierbeți bulionul la foc moderat timp de 2 ore, până când fundul de porc și coastele sunt doar fragede; degresați orice gunoi care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
BulionBulion
CoasteCoaste
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TigaieTigaie
3
Transferați fundul de porc și coastele într-un platou și dați-le la frigider. Se strecoară bulionul și se aruncă solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
BulionBulion
CoasteCoaste
4
Întoarceți bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați kombu și fierbeți la foc moderat timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
6
Se lasă să se răcească, apoi se răcește și se dă la frigider bulionul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
7
A doua zi, pregătiți ramenul: Preîncălziți broilerul. Îndepărtați grăsimea de pe bulion și aruncați kombu. Aduceți bulionul la foc mic. Condimentează cu shoyu și păstrează fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
KombuKombu
Taitei RamenTaitei Ramen
ShoyuShoyu
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Desfaceți fundul de porc și tăiați-l peste bobul gros de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
BoabeBoabe
9
Tăiați coastele între oase. Aranjați feliile și coastele de porc pe o foaie mare de copt și periați cu shoyu. Se fierbe la 8 inci de la foc timp de 3 minute, întorcându-se o dată, până când carnea este crocantă; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
ShoyuShoyu
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Împărțiți tăiței fierți în 8 boluri și turnați 1 1/2 căni de bulion în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
11
Adăugați spanacul în grămezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
12
Scurgeți ouăle, tăiați-le pe fiecare în jumătate pe lungime și puneți o jumătate în fiecare bol. Aranjați 2 felii de fund de porc și 1 coastă în fiecare castron și garnisiți cu scallions și nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Ceapa VerdeCeapa Verde
OuăOuă
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Serviți ramenul imediat, trecând oțetul de orez și togarashi la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Taitei RamenTaitei Ramen

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista