Shoyu Ramen

Shoyu Ramen
Rețeta Shoyu Ramen este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest fel principal are 1557 calorii, 93G de proteine, și 86G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, ulei de chili, carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Shoyu Ramen, Shoyu Ramen, și Pui Shoyu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte
2
Pregătiți umărul de PORCSEZON umăr de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Umăr De PorcUmăr De Porc
3
Rulați și legați cu sfoară de bucătărie la intervale de 2". (Acest lucru ajută la menținerea intactă a cărnii în timpul gătitului și face felii rotunde și compacte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
GATITI UMARUL DE PORC SI FACETI STOC
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
StocStoc
5
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea (cel puțin 8 litri) la căldură medie-mare. Gatiti umarul de porc, intorcand, pana se rumeneste peste tot, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați pui, spareribs, scallions, morcovi, usturoi, ghimbir și fulgi de bonito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Ceapa VerdeCeapa Verde
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
7
Scoateți kombu din dashi; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
KombuKombu
8
Adăugați cât de mult kombu dashi se va potrivi în oală odată ce lichidul fierbe (rezervați dashi rămas). Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, degresând ocazional suprafața și adăugând dashi rămas pe măsură ce lichidul se reduce, până când umărul de porc este fraged și stocul s-a redus la aproximativ 2 litri, 2 1/2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
StocStoc
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
CHILL UMĂR DE PORC ȘI STOC
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
StocStoc
10
Scoateți umărul de porc din stoc și lăsați să se răcească. Înfășurați bine în plastic și răciți până când este gata de utilizare. (Carnea de porc răcită va face carnea mai ușor de feliat.) Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-o altă oală mare sau într-un castron sau recipient mare; aruncați solidele(inclusiv coastele și puiul). Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
CarneCarne
StocStoc
Carne De PorcCarne De Porc
CoasteCoaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Cu două zile înainte
12
Face KOMBU DASHI și Tarecomplexitatea stocului provine din două elemente: kombu dashi (un bulion) și tare (un amestec pe bază de soia).* Pentru dashi, combinați kombu și 4 litri de apă rece într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore și până la 12 ore. Pentru tara, combinați sosul de soia, sake și mirin într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
StocStoc
KombuKombu
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Ziua
14
Gatiti Ouaaduceți la fiert o oală medie cu apă. Adăugați cu grijă ouăle pe rând și fierbeți ușor timp de 7 minute. Gălbenușurile de ou ar trebui să fie galbene strălucitoare și aproape jammy; albușul de ou ar trebui să fie doar setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Scurgeți ouăle și transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul; lasa sa se raceasca. Coaja; pus deoparte. (Ouăle pot fi gătite cu 1 zi înainte. Păstrați unpeeledouăle acoperite cu apă rece. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
FELIE DE PORC
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
17
Scoateți sfoara și feliați subțire carnea de porc; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
18
Reîncălziți stocul și gătiți tăiței când sunteți gata de servit, aduceți stocul la foc mic; ar trebui să fie foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
19
În același timp, gătiți tăiței într-o oală mare cu apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului până la al dente; scurgeți (nu este nevoie să săriți apa, deoarece tăiței ramen conțin mai multă sare decât pastele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
20
Chiar înainte de servire
21
Puneți totul Împreunăîmpărțiți tăiței între 6 boluri adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
22
Se acoperă cu carne de porc feliată, așezându-l într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
23
Adăugați tara la stocul fierbinte și oală peste carnea de porc pentru a se încălzi (stocul ar trebui să crească doarla nivelul tăiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
StocStoc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
24
Așezați o grămadă mică de menma lângă carne de porc. Înjumătățiți ouăle și așezați-le lângă menma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Carne De PorcCarne De Porc
25
Așezați o grămadă mică de scallions feliate lângă ou. Puneți o jumătate de foaie de nori între partea bolului și tăiței, astfel încât să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
NoriNori
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
26
Serviți ramen cu ulei de chili, ulei de susan și shichimi togarashi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De ChiliUlei De Chili
Taitei RamenTaitei Ramen
1
* Kombu, alias alge marine uscate, aduce umami majore. Tare (pronunțat ta-REH) este ca ingredientul secret al ramenului, oferind stocului cea mai mare parte a aromei sale. Majoritatea magazinelor își păstrează îndeaproape rețeta. Al nostru folosește sos de soia, sake și mirin.Nu ai kombu în cămară? Puteți găsi toate ingredientele asiatice aici la piețele asiatice, în secțiunea Asianfoods a unor supermarketuri și la amazon.com. căutați în secțiunea frigorifică a piețelor asiatice tăiței proaspeți. Întreabă-ți măcelarul pentru gât și spate de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
PastePaste
KombuKombu
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Taitei RamenTaitei Ramen
StocStoc
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Fidea Ramen funcționează foarte bine cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista