Shortcake Cu Căpșuni Și Citrice
Strawberry-Citrus Shortcake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 34 de fani. Dacă aveți iaurt, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Tort De Citrice, și Tort De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Cerneti faina de tort si sarea intr-un bol. Ungeți untul cu 1 1/3 căni de zahăr într-un bol mare de amestecare până când este deschis la culoare și pufos. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia până se omogenizează bine.
Se amestecă ouăle, pe rând, alternând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul în cuptorul preîncălzit până când partea superioară revine când este ușor atinsă sau o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră 10 minute. Tort rece cu 15 minute înainte de a ieși din tigaie.
Între timp, așezați căpșunile într-un castron separat. Aruncați ușor cu 1/3 cană de zahăr, acoperiți și refrigerați până când este nevoie.
Combinați iaurtul, smântâna grea și 2 linguri de zahăr într-un castron și amestecați până se omogenizează bine. Pentru a servi, felii de tort cu căpșuni și o bucată de amestec de cremă.