Shortcake Cu Căpșuni

Shortcake Cu Căpșuni
Strawberry Shortcake necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 612 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,78 USD pe porție. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de ouă, cremă de tartru, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni, și Shortcake-ul cu căpșuni al mamei.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele și smântâna grea într-o oală cu fund greu și se răzuie semințele din boabele de vanilie în oală (sau se adaugă extract de vanilie). * Nota bucătarului: dacă folosiți o boabă de vanilie, puneți și păstăia de vanilie în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Cremă GreaCremă Grea
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați jumătate de zahăr și aduceți la foc mic. Într-un castron mic amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr. Temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul de ouă în oala cu lapte, amestecând continuu. Nu fierbeți și nu gătiți amestecul de ouă, altfel veți avea omletă! Amestecul ar trebui să înceapă să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Scoateți păstaia de vanilie și aruncați-o și dați-o la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți și așezați hârtie pergament pe fundul unei tigaie de copt cu dimensiunea unei role de jeleu (17 1/2 inci pe 11 1/2 inci pe 1 inch adâncime). Cu un bătător electric, bateți gălbenușurile, doar 1/4 cană de zahăr (rezervând restul) și vanilia până când amestecul devine galben pal și se îngroașă. Cernem făina de tort peste amestecul de gălbenușuri de ou și lăsăm deoparte scurt. Spălați și uscați bătătoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
JeleuJeleu
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un bol metalic separat, bateți albușurile și smântâna de tartru împreună și bateți treptat în echilibrul zahărului până se formează vârfuri tari. În vasul cu gălbenuș de ou/făină, pliați în 1/3 din albușurile bătute până când abia se combină. Repetați încă de două ori cu fiecare din restul de 2/3 din albușurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde în tigaie cu jeleu și se coace în cuptor timp de aproximativ 15 minute sau până când suprafața este maro aurie și revine la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute și slăbiți marginile cu o spatulă sau un cuțit de unt. Apoi, inversați tortul pe o foaie de copt de dimensiuni similare, fără margini, ținându-vă de marginile superioare ale tăvii de jeleu și răsturnând-o. Îndepărtați hârtia pergament și lăsați să se răcească complet. Spălați tigaia cu jeleu, pentru a fi gata pentru înmuierea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuțit De UntCuțit De Unt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
1
Rezervați 18 boabe întregi (dar curățate). Pentru a începe procesul de macerare, feliați restul fructelor de pădure într-un castron, amestecați zahărul și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți smântâna grea cu un bătător electric până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
3
Nota bucătarului: fiecare porție individuală va avea două straturi de tort. Puteți ajusta dimensiunea de servire în funcție de modul în care feliați tortul. Dacă serviți în pahare de martini (așa cum s-a făcut în episod), tăiați tortul în dreptunghiuri care au aproximativ 3 inci pătrați (un număr de 4 pe lățimea tortului și 6 pe lungimea tortului). Acest lucru va produce 24 de dreptunghiuri pentru 12 porții. De asemenea, puteți face porții puțin mai mari dacă utilizați o placă de servire plată tăind în 12 dreptunghiuri care au aproximativ 4 inci pătrați. Întoarceți pătratele de tort în tigaia cu jeleu și turnați ceaiul rece peste ele lăsând să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
JeleuJeleu
RolaRola
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Folosiți o spatulă pentru a transfera o felie de tort pe fiecare dintre paharele sau farfuriile de servire. Lingurați câteva dintre căpșunile macerate deasupra fiecărui tort rotund și acoperiți cu cremă de vanilie. Acoperiți cu al doilea strat de pandișpan, apoi mai multe căpșuni, apoi mai multă cremă de vanilie și acoperiți cu o păpușă de frișcă în jurul căreia veți aranja 3 căpșuni întregi și o crenguță de mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
Tort De BureteTort De Burete
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista