Shiraz De Pui
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și băutură prietenoasă cu fodmap? Shiraz de pui ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 142 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați shiraz, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 2%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Shiraz-Soia Tri-Tip, Shiraz Ciocolata Lava Budinca, și Penne și dovlecei aruncat cu un sos picant Shiraz.
Instrucțiuni
Marinați puiul în sos de soia, calamansi, sare și piper.
Se amestecă până se rumenesc pe fiecare parte (aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte). Pune deoparte.
Pe aceeași tigaie în care a fost gătit puiul, puneți-l la foc mic. Răzuiește ușor puiul adăugând vinul, oțetul și zahărul. Nu uitați să gătiți bine vinul (adică trebuie să lăsați alcoolul să se evapore din amestec.
Dați - i ca 3-5 minute pentru a fi eliberat). Continuați să amestecați până când consistența devine puțin groasă.
Puteți amesteca puiul gătit sau feliați puiul, apoi picurați sosul în jur (cum am făcut-o).