Shimeji Ciuperci Laab
Shimeji Mushroom Laab ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 39 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de piper, frunze de culantro tocate mărunt, ciuperci shimeji maro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Laab (Salată Picantă De Vită Din Nordul Thailandei), Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament, și Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere la foc mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, așezați ciupercile într-o strecurătoare cu plasă fină și coborâți în apă clocotită timp de 15 secunde. Ridicați, agitați excesul de umiditate și transferați într-un vas mare de amestecare. Repetați până când toate ciupercile sunt albite.
Adăugați șalotă, 1 lingură sos de pește și 1 lingură suc de lămâie. Gustați pentru a vedea dacă este nevoie de mai mult sos de pește și/sau suc de lămâie. Salata ar trebui să fie predominant acră.
Adăugați piper roșu după gust.
Adăugați praf de orez prăjit și culantro tocat.