Shake-uri de lapte cu lămâie învârtită cu zmeură

Shake-uri de lapte cu lămâie învârtită cu zmeură
Reteta Shake-uri de lapte cu lamaie involburata cu zmeura se poate face in aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 4. Această băutură are 290 de calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Un amestec de garnituri opționale: frișcă, gheață, sorbet de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor este destul de prost. Shake-urile cremoase de lapte cu lămâie, batoanele de cheesecake cu lămâie învolburate cu zmeură și milk-shake-urile Elvis sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune zmeura, zaharul cofetar si lichiorul daca se doreste intr-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Zmeura Proaspata Si Crengute De MentaGarnituri Optionale: Frisca, Zmeura Proaspata Si Crengute De Menta
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un blender curat, combinați laptele, înghețata, sorbetul și gheața; acoperiți și procesați timp de 30 de secunde sau până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
SorbetSorbet
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați amestecul de piure de zmeură și înghețată în patru pahare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Se ornează după dorință.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Milkshake în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesertBăutură
Revista