Sfeclă murată de trandafiri și zmeură
Sfecla roșie și sfecla murată de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, zmeură, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfecla murată rapidă a lui Rose Murray, Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Prăjituri de sfeclă de ciocolată cu sfeclă confiată și petale de trandafir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci; adăugați apă la o adâncime de 2 inci. Acoperiți cu folie; coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în pene de 1 inch.
Așezați sfecla într-un borcan sau castron mare de sticlă rezistent la căldură, cu boabe de piper și cimbru.
Combinați zmeura și ingredientele rămase într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic; gatiti 4 minute, amestecand ocazional, pana cand zaharul se dizolva si zmeura incepe sa se descompuna. Se strecoară amestecul de zmeură printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Se toarnă lichid fierbinte de zmeură peste amestecul de sfeclă; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.