Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 244 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de garnituri: pene de tei, homari vii, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar cu ierburi, Potpie de homar și fenicul, și Fenicul, Coaja Verde Și Penne De Homar.
Instrucțiuni
1
Puneți homarii cu capul în apă clocotită și fierbeți 5 minute. (Homarul nu va fi complet gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Îndepărtați coaja și tăiați carnea de coadă și gheare în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați homarul, sucul de lămâie și sucul de lămâie într-un castron de plastic sau de sticlă. Acoperiți și refrigerați 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor Piure
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Ungeți feliile de fenicul cu 1/3 cană de ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătiți la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Combinați uleiul de măsline rămas, homarul, feniculul, ceapa roșie și următoarele 3 ingrediente. Condimentează după gust cu sare și piper. Dacă amestecul este prea tartă, adăugați un vârf de zahăr. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.