Seviche
Seviche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 10 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, suc de lămâie, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero), Scallop Seviche, și Lime Seviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, adăugați ceapa feliată și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic și gătiți suficient cât să se înmoaie.
Se ia de pe foc și se scurge. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Luați o roșie mare 1 și înscrieți un X , adânc în piele, în partea de sus și de jos.
Așezați în aceeași cratiță folosită pentru ceapă și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie și pielea începe să se coajă, aproximativ 5 minute.
Scoateți roșia și clătiți-o sub apă rece până când este suficient de rece pentru a o ține în mână. Folosind degetele sau lama unui cuțit, îndepărtați ușor pielea.
Așezați Roșia decojită într-un blender și piure.
Într-un vas sau castron mare de sticlă, combinați ceapa, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se amestecă stridiile, roșiile curățate, roșiile tăiate cubulețe, ceapa verde, ketchup-ul și sosul de soia. Condimentează cu sare de usturoi, pătrunjel, zahăr și sare după gust.