Seviche

Seviche
Seviche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 10 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, suc de lămâie, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero), Scallop Seviche, și Lime Seviche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, adăugați ceapa feliată și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic și gătiți suficient cât să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se scurge. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Luați o roșie mare 1 și înscrieți un X , adânc în piele, în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Așezați în aceeași cratiță folosită pentru ceapă și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie și pielea începe să se coajă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți roșia și clătiți-o sub apă rece până când este suficient de rece pentru a o ține în mână. Folosind degetele sau lama unui cuțit, îndepărtați ușor pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Așezați Roșia decojită într-un blender și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Într-un vas sau castron mare de sticlă, combinați ceapa, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se amestecă stridiile, roșiile curățate, roșiile tăiate cubulețe, ceapa verde, ketchup-ul și sosul de soia. Condimentează cu sare de usturoi, pătrunjel, zahăr și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
StridiiStridii
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
TomateTomate
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista