Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați senzaționalul piept de vită gătit lent. Această rețetă servește 10 și costă 4,22 USD pe porție. O porție conține 513 calorii, 50g de proteine, și 27G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 612 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper măcinat, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită La Grătar Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
2
Se amestecă boia de ardei, praful de usturoi, piperul negru, sarea de mare și piperul de cayenne într-un castron până se combină bine. Puneți amestecul de condimente deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ardei Gras Verde Tăiat Cubulețe
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
16 Frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și șalotele până când ciupercile și-au eliberat lichidul, 5 până la 8 minute. Puneți amestecul de ciuperci deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Topiți 1/4 cană de margarină într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați 1/4 cană de sos Worcestershire. Frecați bine pieptul de vită cu amestec de condimente; puneți pieptul în margarină și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Piept De Vită
¼ Cană Grămadă De Făină
2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Rumeniți bine pieptul pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce sosul Worcestershire se gătește în piept, se toarnă mai mult, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când s-a adăugat 1 1/2 cană sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
6
Așezați un raft într-un cuptor olandez greu; așezați pieptul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
7
Se toarnă picăturile de tigaie cu sos Worcestershire, vin roșu, apă, usturoi și bulion de vită. Acoperiți pieptul cu amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Semințe De Leuștean Pudră
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
8
Stropiți 1 lingură de sos Worcestershire peste ciuperci și acoperiți cu 2 linguri de margarină nesărată feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
¼ Cană Grămadă De Făină
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
9
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți pieptul în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și coaceți încă 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 225 grade F (105 grade C) și coaceți încă 1 oră. Ungeți cu picături de tigaie în fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
Sos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Lăsați pieptul să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de a tăia subțire peste Bob.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Redbank Long Paddock Shiraz-Cabernet cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.