Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi

Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi
Rețeta Kimchi semnătura soacrei din ' cartea de bucate Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 72 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, arpagic coreean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap).

Instrucțiuni

1
Tăiați varza în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în jumătate pe lungime și tăiați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2
Așezați fiecare segment de varză plat, apoi împărțiți-l în secțiuni de aproximativ 1 inch lățime pe 6 inci lungime. Dacă unele dintre frunze sunt prea largi, tăiați-le la proporții aproximative. Într-un castron mare, aruncați varza cu sarea și lăsați-o deoparte la saramură timp de 1 oră și 15 minute. Clătiți sarea într-un castron cu apă rece și lăsați frunzele de varză să se scurgă într-o strecurătoare timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pentru a face pasta de condimente, într-un mini robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de metal, pur și simplu puneți creveții, terciul, sosul de hamsii, bulionul, usturoiul, ghimbirul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cereale CaldeCereale Calde
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Transferați amestecul într-un castron și adăugați 1/4 cană din fulgii de ardei iute și amestecați cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați pasta de condimente să stea 15 minute pentru a lăsa aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6
Într-un castron mare, aruncați varza, ceapa, ceapa verde și arpagicul cu fulgii de ardei iute rămași până când fulgii de ardei iute acoperă ușor legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați pasta de condimente și stridiile și amestecați până se distribuie uniform. Împachetați bine într-un recipient de 2 litri, acoperiți și lăsați deoparte până la 2 zile la temperatura camerei. Apoi mutați recipientul la frigider. De asemenea, puteți mânca kimchi imediat, dar prefer gustul ușor îmbătrânit, fermentat. Pe măsură ce fermentează, varza se va extinde, așa că asigurați-vă că așezați borcanul pe o farfurie sau într-un castron pentru a prinde revărsarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În72 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista