Semilună Napoleoni cu căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii semilună cu căpșuni. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec de umplutură de budincă de vanilie și plăcintă, lapte, frișcă și zahăr. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Napoleonilor, Napoleonilor, și Napoleoni Miniaturali.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați aluatul; separați în 4 dreptunghiuri. Apăsați perforațiile pentru a sigila. Dacă utilizați foaie de aluat: desfaceți aluatul; tăiați în 4 dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dreptunghi în sferturi.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Apăsați fiecare dreptunghi pentru a forma dreptunghi de 3x2 inci.
Presărați fiecare cu zahăr.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți laptele și amestecul de budincă cu biciul de sârmă până când amestecul începe să se îngroașe. Îndoiți în topping biciuit.
Chiar înainte de servire, așezați 8 dreptunghiuri de aluat copt pe platoul sau tava de servire. Rezervați 1/2 cană amestec de budincă. Împărțiți amestecul de budincă rămas pe dreptunghiuri; se întinde pe margini. Rezervați 8 felii de căpșuni pentru garnitură. Împărțiți căpșunile rămase pe dreptunghiuri. Se acoperă cu restul de 8 dreptunghiuri de aluat copt.
Garnisiți fiecare cu 1 lingură de amestec de budincă rezervat și 1 felie de căpșuni. A se păstra la frigider.