Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Semifreddo de ciocolată cu sos de ciocolată Chile. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 209 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 46 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, chile de arcrbol, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), Ciocolata-Amaretto Semifreddo, și Semifreddo De Ciocolată-Cireșe.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o tigaie de pâine de 9x4 1/2 x 3 " cu spray antiaderent. Tapetați cu folie de plastic, lăsând o surplombă de 2"; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
2
Bateți albușurile și zahărul într-un castron mediu rezistent la căldură, așezat peste o cratiță medie cu apă clocotită până când zahărul se dizolvă și albușurile sunt calde (dar nu fierbinți), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Se ia de pe foc. Folosind un mixer electric, bateți la viteză medie-mare până se răcește, se triplează în volum și se formează vârfuri rigide, aproximativ 8 minute. (Dacă albușurile de ou arată granulat, ai mers prea departe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se amestecă ciocolata și untul într-un castron mare rezistent la căldură peste aceeași cratiță cu apă clocotită până se topește și se omogenizează; se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
5
Bateți smântâna într-un alt castron mediu până se formează vârfuri medii-rigide (crema trebuie să fie moale și pernă; vârfurile vor cădea doar pe ele însele). Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile de ou în ciocolată caldă. Îndoiți în frișcă. (Opriți plierea imediat ce amestecul devine unul textură netedă și culoare maro deschis.) Răzuiți semifreddo în tigaie pregătită; blat neted. Acoperiți bine și înghețați până la fermitate, 3-4 ore. Faceți înainte: Semifreddo poate fi făcut cu 5 zile înainte. Păstrați bine înfășurat și înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Albușuri De Ou
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
1
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se acoperă.
3
Lăsați să se absoarbă timp de 15 minute.
4
Așezați ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură; pune deoparte. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mediu; reveniți la cratiță. Aduceți la fierbere. Se toarnă treptat amestecul de lapte peste ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează. Se amestecă tequila, dacă se folosește. Faceți înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Tequila
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
5
Lăsați să se răcească complet. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor înainte de a continua.
1
Combinați smântâna, zahărul și scorțișoara într-un castron mediu; răzuiește semințele din fasolea de vanilie; aruncați fasolea. Folosind un mixer electric, bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Scorțișoară
Cremă
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Descoperă semifreddo și inversează pe un platou. Ridicați tigaia și aruncați folia de plastic. Folosind un cuțit înmuiat în apă fierbinte și șters, tăiați semifreddo în felii curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
Tigaie
3
Transferați pe plăci.
4
Garnisiți cu frișcă de scorțișoară și sos cald de chile-ciocolată, dacă doriți.