Scones cu fulgi de ovăz și coacăze

Scones cu fulgi de ovăz și coacăze
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Scones cu fulgi de ovăz și coacăze ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 274 de calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca mic dejun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, zahăr, suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor este destul de prost. Scones de coacăze cu fulgi de ovăz, Scones de coacăze și Scones de coacăze sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Edamame1/2 Cană Edamame
2
Se incinge sucul de portocale si apa intr-o tigaie mica, se adauga coacazele. Fierbeți amestecul timp de 1 minut, apoi lăsați-l să stea până se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CoacăzeCoacăze
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
3
Într-un robot de bucătărie, măcinați ovăzul cu făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
OvăzOvăz
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați untul. Porniți mașina în stropuri scurte până când amestecul are consistența nisipului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
5
Transferați amestecul într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați lapte și amestecul de portocale/coacăze în bolul mare de amestecare. Se amestecă până când amestecul începe să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
PortocaliuPortocaliu
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Formați aluatul într-o bilă mare cu mâinile, adăugând puțin lapte dacă este necesar. Apăsați sau întindeți bila de aluat până când are o grosime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
RolaRola
8
Tăiați aluatul în 16 pătrate sau triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Coaceți scones pe o foaie de copt neunsă timp de 15 minute sau până când se rumenesc ușor pe margini.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Roșii Cherry1 Litru De Roșii Cherry
1/2 Cană Edamame1/2 Cană Edamame

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista