Scones Cu Amprentă Dublă De Lămâie
Rețeta Scones cu amprentă dublă de lămâie este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați conserve de căpșuni, lămâi, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dublu Întâlnire Blackberry Glazurate Lamaie Scones, Gem Thumbprint Scones, și Caise și cremă cu amprentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 425 F. Linie mare, rezistentă, foaie de copt cu hârtie pergament.Radeți fin coaja suficientă din lămâipentru a măsura 6 lingurițe; setați peelaside ras. Strângeți suficient suc din 1 lămâie pentru a măsura 1 lingură (sigilați rămășițele rămase în folie de plastic și rezervați pentru o altă utilizare).
Bateți făina și 1/2 cană de zahărîn bol mediu pentru a se amesteca.
Adăugați 1 1/4 cană frișcă răcită, 1 lingură suc de lămâie și 4 lingurițe coajă de lămâie rasă fin; amestecați ușor pentru a combina.
Adunați aluatul împreună și prezența pe suprafața de lucru ușor făinată;frământați scurt, 4 până la 5 ture. Pat sau rola outdough la 1-inch-gros rotund. Folosind 2 tăietor de prăjituri cu diametrul de 1/2 până la 2 3/4 inci sau tăietor de biscuiți înmuiat în făină, tăiați rondele.Reroll resturi de aluat și aplatiza la 1 inchgrosime; tăiați runde suplimentare.
Transferați scones pe foaia de coacere pregătită, distanțând scones la aproximativ 1 inch. Folosind degetul mare, împingeți în jos centruldin fiecare scone pentru a face indentare profundă.Lingura de aproximativ 1/2 lingurita se pastreaza inindentarea fiecărui scone.
Bateți 2 linguri de zahăr rămase, 2 linguri de frișcă grea și 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă fin într-un castron mic pentru a amesteca.
Periați vârful aplicelorgeneros cu glazură de lămâie.
Coaceți sconepână când testerul de aur și tort introdus orizontal în centrul sconei iese curat, 18 până la 20 de minute.
Transferați amprentele digitale în rack și răciți ușor.
Serveșteconuri calde sau la temperatura camerei.
Per porție: 313 calorii, 15 g grăsime, 0,9 g fibre