Clam și Chowder de porumb este un fără gluten supă. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, suc de scoici, scoici cu coajă tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chowder de scoici cu porumb, Sos De Chowder De Porumb Și Scoici, și Scoică picantă și pudră de porumb.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr - o oala grea de 4 pana la 5 litri la foc mediu, amestecand, pana se rumeneste usor, dar nu crocanta. Tăiați părți albe și verzi palide de scallions (verdeață de rezervă) și adăugați la slănină împreună cu 1 lingură de unt. Gatiti, amestecand, 2 minute. Se amestecă porumbul, cartofii, sucul de scoici, apa și 1/2 linguriță de piper și se aduce la fierbere, neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Ceapa Verde
Cartofi
Unt
Verzii
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați scoici și reveniți la fierbere, apoi fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când scoicile sunt deschise larg, 5 până la 8 minute (aruncați orice scoici care rămân nedeschise după 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
3
Se toacă 1/2 cană de verdeață de scallion și se adaugă la pudră împreună cu lapte, smântână și unt de lingură rămas. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste (nu lasati sa fiarba). Se condimentează cu sare și piper.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.