Reteta scoici și midii în sos de Curry thailandez este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție conține 228 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de busuioc, coriandru, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Scoici și midii în sos de curry thailandez, Paste curry cu busuioc de nucă de cocos cu scoici, midii și porumb, și Midii De Curry Roșu Thailandez pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.