Scoici Prăjite La Tigaie Cu Sos De Susan
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, zahăr, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici coapte cu sos de susan și tăiței de celofan, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Salată de recoltare de legume prăjite cu sos de Chili de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți scoicile din frigider și aduceți-le la temperatura camerei (aproximativ 10 minute). Într-un bol mic de amestecare, adăugați bucățile de ceapă albă și următoarele 7 ingrediente (prin ardei roșu zdrobit); se amestecă cu un tel pentru a se combina și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați scoici; presărați scoici cu piper negru. Gatiti scoicile aproximativ 3 minute pe 1 parte pana se rumenesc. Folosind clești, răsturnați scoicile și gătiți încă 2-3 minute sau până se rumenesc.
Transferați scoici pe o farfurie și acoperiți cu folie. Păstrați tigaia pe foc.
Bateți din nou sosul și adăugați-l în tigaie. Gatiti pana cand sosul fierbe si se ingroasa usor (aproximativ 45 de secunde); apoi scoateți tigaia de pe foc. Împărțiți scoicile în 4 farfurii, stropiți o parte din sosul fierbinte de susan peste fiecare porție și garnisiți cu un strop de bucăți de ceapă verde.