Scoici prăjite cu gem de Chili thailandez și busuioc

Scoici prăjite cu gem de Chili thailandez și busuioc
Rețeta scoici prăjite cu gem de Chili thailandez și busuioc ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 10 minute. Această rețetă face 2 porții cu 266 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 92 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scoici, ulei vegetal, nam prik pao și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Thailandez prăjit cu busuioc și ardei, Orez Prăjit Cu Chili Cu Crab Și Busuioc Thailandez, și Cum să gătești: Phat Kaphrao (carne prăjită Thailandeză cu busuioc și chilis) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut sau un wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați usturoiul tocat și prăjiți până când este parfumat și abia începe să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3
Se amestecă Nam Prik Pao; se amestecă bine.
4
Adăugați scoici și ardei tăiați în tigaie; închideți capacul. Agitați scoicile pentru a vă asigura că se deschid și sunt gătite uniform. După aproximativ 2 minute, deschideți capacul. Alegeți scoicile care nu se deschid și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Verificați dacă există condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Adăugați sos de pește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
7
Se amestecă frunzele de busuioc. Odată ce s-au ofilit, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista