Scoici pe jumătate de coajă cu maioneză proaspătă
Scoici pe jumătate coajă cu maioneza proaspata este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scoici littleneck, muștar, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu ghimbir Mignonnette, Sebastă pe jumătate de coajă, și Crudo pe jumătate coajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Serviți o linguriță de maioneză deasupra scoicilor răcite pe jumătate de coajă.
Pentru variații, adăugați 1 lingură de oricare dintre următoarele ingrediente: usturoi prăjit, chiffonadă de busuioc, ardei chipotle tocați, ardei roșii prăjiți tăiați fin sau hrean pregătit la o cană de maioneză.
Într-un castron, combinați sucul de lămâie și oțetul de șampanie.
Într-un castron separat de sticlă, amestecați gălbenușul de ou și ingredientele uscate.
Adăugați jumătate din amestecul de suc de lămâie la ingredientele uscate.
Se amestecă bine înainte de a adăuga orice ulei. Începeți să adăugați ulei, puțin câte puțin, până când este încorporat în emulsie. Culoarea ar trebui să se lumineze odată ce 1/4 din ulei este emulsionat. Apoi adăugați uleiul într-un flux constant lent, amestecând continuu. După ce 3/4 din ulei este încorporat, adăugați restul amestecului de suc de lămâie.
Continuați să bateți până când tot uleiul este încorporat. Se lasă la temperatura camerei timp de 1 oră. La frigider, acoperit, până la 1 săptămână.
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.