Scoici Oreganata
O porție conține 611 calorii, 6g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână sare de rocă, pesmet, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Oreganata, Scoici Oreganata, și Scoici Oreganata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Într-un castron mare aruncați ușor pesmet, ierburi, ulei de măsline, sare și piper. Aveți grijă să nu suprasolicitați amestecul. Pune deoparte.
Aliniați o foaie de copt cu sare de rocă și aranjați 12 coji de scoici. Sarea de rocă va ajuta la asigurarea și nivelarea scoicilor de pe foaia de copt. Puneți 1 scoică în fiecare coajă și acoperiți cu 2 linguri de amestec de pesmet.
Stropiți cu ulei de măsline. Se fierbe 2 până la 3 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.