Scoici la grătar cu unt de usturoi
Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de mare și piper, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici Cu Unt De Usturoi La Grătar, Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar, și Linguini cu scoici și sos de unt de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau grătare mari la foc mediu.
Frecați și clătiți scoicile. Păstrați la frigider până când este gata de utilizare.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță de 1 litru la foc mic până când este spumoasă.
Se adaugă usturoiul și se sotează, amestecând, până când este parfumat, dar nu se colorează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vinul alb și smântâna grea, creșteți focul la mediu-înalt și reduceți la jumătate, aproximativ 8 minute.
Adăugați untul rămas câte 1 bucată pe rând, amestecând constant, până când sosul este strălucitor, emulsionat și suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Scoateți cratița de pe foc.
Se adaugă arpagicul și se condimentează cu sare și piper. Păstrați sosul cald până când este gata de servit.
Configurați scoicile littleneck pe grătar sau grătare grozave sau așezați-le direct pe grătar. Gatiti scoicile fara a le intoarce. De îndată ce scoicile se deschid, după 8 până la 10 minute, transferați-le cu grijă cu clești pe un platou (sau farfurii) de sare de rocă. Dacă utilizați un grătar mare, acest lucru nu va fi necesar. Folosiți cleștele pentru a scoate cojile de sus. Se toarna 1 lingurita de sos peste fiecare scoica si se serveste imediat.