Scallops fript cu Chanterelles este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 192 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet balsamic, unt, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Scoici Fript, Creveți fript și scoici, și Scoicile Fript Proven pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați galbenele în unt fierbinte până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați chanterelles într-un castron. Topiți restul de 7 linguri de unt în aceeași tigaie și reduceți focul la minim. Gatiti untul pana devine maro pal si degaja un parfum de nuci, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Se amestecă roșiile și oțetul balsamic în untul rumenit; gătiți și amestecați până când roșia este moale, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile fierte și untul rumenit în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ciuperci
Unt
Tomate
4
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați scoicile pe o tigaie pentru broiler și fierbeți-le în cuptor până când sunt doar opace, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
6
Serviți scoici pe un platou acoperit cu galbenele și sos.
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.