Scoici fript cu Chanterelles
Scallops fript cu Chanterelles este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 192 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet balsamic, unt, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Scoici Fript, Creveți fript și scoici, și Scoicile Fript Proven pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați galbenele în unt fierbinte până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Transferați chanterelles într-un castron. Topiți restul de 7 linguri de unt în aceeași tigaie și reduceți focul la minim. Gatiti untul pana devine maro pal si degaja un parfum de nuci, aproximativ 5 minute.
Se amestecă roșiile și oțetul balsamic în untul rumenit; gătiți și amestecați până când roșia este moale, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile fierte și untul rumenit în ciuperci.
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați scoicile pe o tigaie pentru broiler și fierbeți-le în cuptor până când sunt doar opace, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviți scoici pe un platou acoperit cu galbenele și sos.