Scoici de mare peste praz cu sos de chutney Curry de Mango

Scoici de mare peste praz cu sos de chutney Curry de Mango
Rețeta scoici de mare peste praz cu sos de Mango Curry Chutney ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 226 calorii. Dacă aveți la îndemână praz, suc de mango/piersică, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scoici Cu Sos Curry, Orez Cu Praz, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Scoici cu praz în sos de șampanie.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de struguri la foc mediu într-o tigaie mare și adăugați 1 lingură de unt (rezervând celelalte 2 linguri de ulei și celelalte 3 linguri de unt). Reduceți focul la minim și gătiți încet prazul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe un platou utilitar, acoperiți și păstrați la cald. (Păstrați aceeași tigaie la îndemână pentru a căuta scoicile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În timp ce prazul se gătește, într-o cratiță medie separată se încălzește 1 lingură de ulei la foc mediu (rezervând ultima lingură de ulei) și se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați sucul de piersici de mango și pasta de curry și lăsați să se reducă cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Bateți chipsurile de ciocolată și gătiți timp de aproximativ 10 minute pentru a integra aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
În timp ce sosul se gătește, prafuiți scoicile de pe ambele părți cu pudră de chili și pudră de cacao și condimentați cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Reveniți la cratiță și reduceți căldura la minim. Luați 1/4 cană din sosul fierbinte și puneți-l într-un bol separat. Adăugați treptat smântâna în sosul fierbinte, o lingură la un moment dat pentru a tempera smântâna și a o împiedica să "se rupă."
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați treptat vasul de smântână temperată în sos puțin câte puțin și lăsați să se îngroașe la foc mic, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
În timp ce sosul se îngroașă, reveniți la tigaia în care ați sotat prazul și, dacă nu ați făcut-o deja, îndepărtați-le într-un platou utilitar pentru a se încălzi. Ștergeți aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc mediu-mare până la punctul de fumat și topiți 1 lingură de unt în ea (rezervând ultimele 2 linguri de unt). Căutați fiecare parte a scoicii lăsând netulburată în primele 2 minute pentru a lăsa procesul de caramelizare să înceapă. Acest lucru nu numai că va permite condimentelor să se integreze în suprafața scoicilor, dar va preveni ruperea. Gătiți în continuare scoicile până când vedeți (din lateral) că încep să devină opace în interior. Când observați că opacitatea se extinde cu aproximativ 1/4 din drum în jos de pe fiecare parte plană a scoicii, îndepărtați scoicile pe o farfurie și acoperiți-le cu un capac de oală pentru a permite preluarea gătitului, pentru a evita gătirea excesivă a scoicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Puneți niște praz în centrul plăcii de servire. Se acoperă cu scoici și sos de curry cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista