Scoici cu busuioc, roșii și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați scoici cu busuioc, roșii și usturoi. Această rețetă face 6 porții cu 368 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână paste din scoici, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Roșii de usturoi-busuioc cu Mozzarella, Creveți cu busuioc, usturoi și roșii, și Roșii cu sos de busuioc-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, usturoiul și 3/4 linguriță. sare într-un castron mare. Se toacă 1 cană de roșii și se adaugă în castron.
Tăiați roșiile rămase în jumătate și amestecați în amestec; lăsați să stea aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Între timp, gatiti paste ca pachet direcționează într-o oală mare de apă clocotită sărată.
Scurgeți pastele, economisind 1 cană de apă. Aruncați pastele cu amestec de roșii, apoi cu brânză și toate, cu excepția a 1 lingură. basil.
Se amestecă puțină apă de paste, dacă este necesar, pentru o textură mai slabă.
Se presară busuiocul rămas deasupra și se condimentează cu sare.