Scoici Arse Cu Slănină, Roșii Și Piure De Avocado

Scoici Arse Cu Slănină, Roșii Și Piure De Avocado
Scoicile arse cu slănină, roșii și piure de Avocado sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, unt, unt brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu un gust de porumb, slănină și Avocado, Scoici de dafin cu mazăre pur și ridichi, și Scoicile arse cu conopida pur Approgram pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista