Scoici aburite și roșii cu paste de păr de înger
Scoicile aburite și roșiile cu paste de păr înger necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, roșii, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Paste de păr înger cu scoici, roșii Cherry și busuioc, Paste de păr înger cu scoici, și Paste de păr înger cu Avocado și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați roșii, usturoi și piper în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă vinul și sucul; aduceți la fierbere.
Adăugați scoici. Acoperiți și gătiți 7 minute sau până când cojile se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Scoateți scoicile din tigaie cu o lingură pliată; adăugați unt în tigaie, amestecând până se topește untul.
Așezați 1 cană de paste în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 6 scoici, 1/2 cană de bulion și 1 linguriță de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.