Schnitzel de pui cu capere și pătrunjel
Schnitzel de pui cu capere și pătrunjel ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Schnitzel de pui acoperit cu Panko cu capere și lămâie, Pui fiert cu capere și pătrunjel, și Pui Cu Capere, Muștar Și Pătrunjel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Puneți un platou rezistent la cuptor în cuptor pentru a se încălzi.
Lăsați ușor fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic la o grosime de 1/8 inch cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor.
Amestecați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie.
Bateți împreună ouăle și un vârf de sare într-un alt bol puțin adânc, apoi puneți firimiturile de pâine într-un al treilea bol puțin adânc.
Pat de pui uscat și dragă în făină condimentată, scuturând excesul. Scufundați în ouă, lăsând excesul să picure, apoi dragați în pesmet, acoperind complet.
Transferați într-o tavă căptușită cu hârtie de ceară și răciți 10 minute.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți cotletele în 2 sau 3 loturi (fără aglomerare), întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe lot. (
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie între loturi.)
Scurgeți cotletele pe prosoape de hârtie, apoi transferați-le pe platou în cuptor pentru a se încălzi.
Adăugați unt și capere în tigaie și încălziți la foc moderat, tigaie învolburată, până când untul este topit. Se amestecă pătrunjelul și se toarnă sosul peste cotlete.