Schnitzel de pui crocant cu sos de usturoi-ceapă

Schnitzel de pui crocant cu sos de usturoi-ceapă
Crispy schnitzel de pui cu sos de usturoi-ceapa ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 56G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, frunze de cimbru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui prăjit cu ceapă adâncă-sos de usturoi, Friptură De Porc Cu Sos De Usturoi-Ceapă, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru cotlete: începeți prin a scoate Cotletele de pui. Lucrând cu 2 cotlete simultan, așezați între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui tenderizer de carne, lăsați ușor fiecare bucată de pui la o grosime uniformă de 1/4 inci. Lucrați ușor din centru spre exterior, astfel încât să îl păstrați uniform și să nu rupeți puiul. Repetați cu tăieturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PuiCotlet De Pui
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Înființează o stație de panificație.
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Într-un al doilea castron puțin adânc, adăugați Zara, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Într-un al treilea bol superficial, adăugați pesmetul, parmezanul, condimentați cu sare și piper și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Luați fiecare cotlet și dragă ușor în făină. Se scutură orice exces, apoi se înmoaie în zară. În cele din urmă, dragă în amestecul de pesmet. Acoperiți uniform pe ambele părți, bătând ușor firimiturile în pui pentru a-l ajuta să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
6
Așezați cotletele pâine într - un singur strat pe un platou și așezați-le neacoperite la frigider timp de 15 minute-acest lucru va ajuta acoperirea să se lipească de cotlet și să prevină ruperea când vine timpul să le gătiți.
7
Pentru a găti cotletele, setați 2 tigăi mari antiaderente, tigăi din fontă, dacă sunt disponibile, la foc mediu-mare.
8
Adăugați 2 linguri de ulei în fiecare și gătiți 2 cotlete în fiecare tigaie timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Când sunt terminate, vor fi maro auriu și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați într-o tigaie rezistentă la cuptor și păstrați-o caldă în cuptor. Încercați să nu păstrați puiul la cuptor mai mult de 15 minute, altfel se va usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Acum faceți sosul: puneți o tigaie medie cu laturile înalte la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați usturoiul, ceapa și cimbru. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
12
Se sotează până când ceapa este ușor caramelizată și fragedă, 7 până la 8 minute. Degresează cu vinul alb și reduce timp de 1 minut înainte de a adăuga bulionul de pui. Se fierbe timp de 5 până la 6 minute, apoi se adaugă cuburile de unt rece în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Scoateți de pe foc și rotiți tigaia pentru a topi untul uniform - acest lucru va îngroșa sosul și îi va oferi un luciu frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Serviți șnțelul de pui cu sosul de ceapă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
15
Paring de vin: Riesling sau vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
RieslingRiesling
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista