Schnitzel De Porc
Schnitzel de porc ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 329 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Schnitzel De Porc, Schnitzel de porc, și Schnitzel De Porc.
Instrucțiuni
Așezați cotletele între 2 coli de hârtie cerată. Cu ciocan de carne sau sucitor, Lira la 1/8-inch grosime.
Presărați ambele părți cu sare.
Măsurați făina și firimiturile de pâine pe foi separate de hârtie cerată.
Bateti împreună ou și lapte în castron. Înveliți ușor cotletele în făină, scuturând excesul; scufundați în amestec de ouă, apoi în pesmet, apăsând firimituri pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați tăieturi în tigaie; gătiți, întorcându-vă o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele pentru a încălzi platoul.