Schiacciata cu ceapă caramelizată
Schiacciata cu ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de aluat de pizza, apă, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ceapă Caramelizată, Ceapă Caramelizată, și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la cald.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare, astfel încât ceapa să-și elibereze lichidul și se reduce focul la mediu-scăzut. Gatiti pana cand ceapa nu mai elibereaza apa si tigaia este aproape uscata din nou, aproximativ 4 minute. Nu lăsați ceapa să se rumenească.
Adăugați apa, amestecați, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți, amestecați cimbrul și gătiți la foc mediu până când ceapa se rumenesc, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează ușor cu piper. Nu gătiți ceapa prea mult acum, deoarece se vor rumeni mai departe la cuptor.
Se lasă să se răcească câteva minute.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. praf 2 foi de copt cu făină de porumb.
Tăiați aluatul în 3 bucăți egale. Lucrând pe o suprafață înmuiată, modelați fiecare bucată de aluat manual sau cu un știft de rulare într-o rundă de 8 inci, păstrând marginile puțin mai groase decât centrul.
Transferați rundele pe foile de copt pregătite.
Ungeți fiecare rundă cu 1 linguriță de ulei de măsline și împărțiți ceapa uniform între ele.
Lăsați să crească aproximativ 20 de minute.
Împingeți aluatul cu degetele. Completați fiecare rundă cu ceapa caramelizată și apoi împrăștiați măslinele deasupra. Dot se rotunjește uniform cu brânza.
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor și pe fund, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească un minut, apoi, dacă doriți, strângeți o mână de frunze de parley deasupra fiecăruia. Dacă utilizați, puneți oțetul într-o sticlă de pulverizare și aburiți pătrunjelul.
Nota bucătarului: cartofii fierți tăiați cubulețe sunt, de asemenea, un plus bun pentru ceapă.