Scallops Provencale

Scallops Provencale
Scallops Provencale este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 63 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoicile Fript Proven, Coquilles St Jacques a la Provencale-scoici cu usturoi, și Lambcarre Provencale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Fără aglomerare, scoici ușor maronii în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați scoicile în caserole individuale sau în cochilii de copt ușor măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Se amestecă ceapa și ciupercile în tigaie și se gătește până când ceapa este moale și începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul, roșiile, vinul, ketchupul, sarea, tarhonul, rozmarinul și piperul alb. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 15 minute. Descoperiți și gătiți până la grosime, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă în creveți și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Sosul de lingură uniform peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când sosul se bulează și începe să se rumenească la margini, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Presărați pătrunjel peste blaturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista