Scallop, creveți și calmar "Ceviche"

Scallop, creveți și calmar "Ceviche" ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 94 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați îmbuteliat aj aprox.amarillo chile pur aprox., scoici de mare, creveți în coajă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Ceviche de creveți și scoici, Ceviche de creveți și scoici cu Tequila, și Avocado umplut cu Ceviche de creveți și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sucul, Chile pur aproxule, ceapa și 1 1/2 linguriță de sare într-un castron mare pentru marinată.
Înjumătățiți tentaculele calmarului pe lungime și tăiați corpurile (inclusiv clapele, dacă sunt atașate) transversal în inele de 1/4 inch.
Braconați scoici și creveți într-o oală medie cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până abia fierte, aproximativ 1 minut. Se amestecă calmarul și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 40 de secunde.
Scurgeți bine fructele de mare într-o strecurătoare și adăugați la marinată. Marinați, neacoperit și răcit, cel puțin 3 ore (pentru ca aromele să se dezvolte).
Chiar înainte de servire, amestecați coriandru. Puneți fructele de mare în boluri puțin adânci cu o lingură cu fante, apoi puneți marinada peste ea.
Ceviche poate fi răcit până la 8 ore (acoperiți odată răcit).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.