Saut Inktifed Swiss Chard
Saut bietului elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 181 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, brânză elvețiană, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Ciorbă Elvețiană Sotată, Ciorbă Elvețiană Sotată, și Saut Inktifed Swiss Chard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile și tulpinile dure din ciorba Elvețiană. Spălați bine frunzele și rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii.
Se introduce într-un cuptor olandez (nu se adaugă apă); acoperiți și gătiți la foc mediu 4 până la 6 minute sau până se înmoaie.
Gătiti slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă și se lasă deoparte, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ciorbă Elvețiană în tigaie; gătiți la foc mediu 4 până la 5 minute, amestecând ocazional.
Transferați într-un vas de servire.
Se presară cu oțet și slănină.