Saut de ficat, Bacon și eșalotă
O porție conține 375 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, vermut, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Toasturi de Mousse de ficat de curcan cu șalotă murată, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Spanac Saut Cu Slănină, Grăsime De Slănină, Șalotă Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ficatul și slănina în fâșii de aproximativ 2 inchi (6 cm) lungime și 1,5 cm lățime.
Încălziți 1 lingură fiecare ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute, sau până devin aurii.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați uleiul și untul rămas în tigaie și creșteți focul la mare.
Adăugați ficatul și slănina și gătiți timp de 3-4 minute, până când ficatul este ars și ușor roz în interior.
Întoarceți șalotele în tigaie.
Se toarnă vermutul și se fierbe, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie cu o lingură de lemn, timp de 12 minute.
Reduceți focul la mediu-mic și amestecați muștarul și sosul Worcestershire (dacă utilizați). Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Utilizați aceeași cantitate de ficat de miel.
Adăugați un strop de sos Tabasco pentru un plus de condiment.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;