Saut cu doi cartofi cu Bacon si smantana
Saut cu două cartofi, cu șuncă și smântână, ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 258 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână slănină, frișcă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de cartofi cu smântână și slănină, Salată de cartofi cu smântână și slănină, și Bacon, Porumb + Varza Kale Saut 4.
Instrucțiuni
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați cartofi albi; acoperiți parțial și gătiți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Folosind strecurătoare, transferați cartofii într-un castron mare. Întoarceți apa în oală pentru a fierbe.
Adăugați cartofi dulci; acoperiți parțial și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi, dar își păstrează totuși forma, aproximativ 6 minute.
Transferați în castron cu cartofi albi. (Se poate face cu 1 zi înainte. Rece; acoperiți și răciți.)
Gatiti slanina intr-o tigaie foarte mare la foc mediu pana aproape crocanta, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Se toarnă toate picăturile din tigaie, cu excepția a 1/4 cană.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se amestecă cartofii și slănina. Acoperiți și gătiți 10 minute.
Adăugați smântână și gătiți neacoperit până când cartofii sunt fragezi și acoperiți cu sos, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați cartofii într-un castron mare.