Saramura pentru somon afumat este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână var, zahăr brun, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare includ Saramură pentru somon afumat, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte).
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-un castron mare sau într-o găleată mică. Dacă trebuie să folosiți o oală, utilizați una care nu conține aluminiu. Se amestecă sarea kosher, zahărul alb, zahărul brun, ardeiul de lămâie, pătrunjelul și amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Prăjite și Fistic
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, sosul de ardei iute, lămâile, portocalele, varul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Înmuiați somonul în această saramură la frigider timp de 12 până la 36 de ore. Fumați folosind metoda dorită (Vezi nota bucătarului).