Sandwich-Uri De Buzunar Din Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de buzunar din carne de vită. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 589 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Sandwich-Uri De Buzunar Falafel, Sandvișuri de buzunar fierbinte de casă cu curcan, și Sandvișuri grecești cu pâine de buzunar cu miel.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Scoateți din tigaie și scurgeți bine. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați fâșii de ardei gras și ciuperci feliate și sotati 8 minute sau până când ciupercile sunt ușor rumenite și lichidul se evaporă.
Se ia de pe foc; amestecați carnea de vită, 1 sos de pizza în borcan și brânza.
Desfaceți fiecare cutie de aluat de crustă de pizza pe o suprafață ușor aromată; tăiați fiecare crustă în sferturi. Apăsați fiecare sfert de aluat într - un dreptunghi de 7 x 6 inci. Lingură aproximativ 2/3 cană amestec de carne în centrul fiecărui dreptunghi. Îndoiți 1 parte scurtă a aluatului peste marginile de umplere, presare sau sertizare pentru a sigila.
Așezați buzunarele de vită pe 2 foi de copt ușor unse și tăiați fante în vârfuri pentru a permite scăparea aburului.
Periați ușor cu ulei de măsline.
Coaceți, pe rafturi separate pentru cuptor, la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până la auriu. (Schimbați locurile foilor de copt în cuptor după 15 minute, dacă este necesar, pentru o coacere uniformă.)
Serviți cu sos de pizza, dacă doriți.