Curcan afumat și supă de legume cu linte

Curcan afumat și supă de legume cu linte
Supa afumată de curcan și linte de legume este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 209 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, curcan, bulion de pui din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de linte cu curcan afumat, Supă de linte cu curcan afumat, și Curcan Afumat-Supă De Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați morcovi și țelină; gatiti 2 minute mai mult, amestecand ocazional. Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția curcanului și a spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SpanacSpanac
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă. Se amestecă curcanul și spanacul; se fierbe cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când curcanul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
SpanacSpanac
Toată TurciaToată Turcia

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista