Sandwich Cu Ou Cu Față Deschisă
Sandwich cu ou cu fața deschisă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 156 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin alb, șuncă de țară, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandwich Cu Smochine Cu Față Deschisă, Sandwich Cu Mic Dejun Deschis, și Sandwich Cu Ou Și Avocado Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, maioneza, muștarul, 2 linguri de ulei și piperul până se emulsionează. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare până când începe să strălucească. Gatiti sunca pana se rumeneste usor (aproximativ 1 minut pe fiecare parte).
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Rezervați ulei în tigaie. Gatiti rosiile pana se rumenesc usor si doar incalzite (aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte). Folosind un prosop de hârtie, ștergeți tigaia și rezervați-o.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Grătiți pâinea tăiată cu fața în jos până se rumenesc ușor (aproximativ 30 de secunde). Întoarceți și grătiți timp de 20 de secunde mai mult.
Transferați pâinea în farfurii.
În timp ce pâinea prăjită, încălziți tigaia rezervată la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei. Crăpați cu grijă ouăle în tigaie, condimentați cu piper și gătiți până când albușurile sunt complet ferme (aproximativ 2 minute). Întoarceți cu grijă ouăle și gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Pentru a servi, împărțiți șunca (1/2 felie pe sandviș)și roșiile printre feliile de pâine.
Adăugați frise la pansamentul rezervat și aruncați pentru a acoperi. Completați fiecare sandviș cu ou prăjit și salată frise.