Sandwich Cu Legume Hummus

Sandwich Cu Legume Hummus
Reteta sandwich cu legume Hummus este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. O porție conține 287 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți hummus, morcov grosier, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Bombay Veg Sandwich - cum se face sandwich de legume - Indian Street Food s, bombay veg sandwich , cum se face sandwich de legume, și Sandwich cu Hummus și anghinare.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Zonin Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista