Sandwich cu carne de vită și piper la grătar
Sandwich-ul de vită și piper la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 439 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandwich cu carne de vită și piper la grătar, Friptură De Vită Și Dulce Cherry Pepper Sandwich, și Ardei roșu prăjit la grătar și sandviș cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste o parte a fripturii; lăsați să stea 10 minute.
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați friptura să stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele. Aplatizați ardeii cu mâna.
Așezați ardeii cu pielea în jos pe grătar; grătați 12 minute sau până se înnegresc.
Așezați ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți și tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Combinați maioneza, brânza, sucul și 1 cățel de usturoi într-un bol mic, amestecând bine.
Întindeți aproximativ 1/4 cană amestec de maioneză pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de pâine. Aranjați carnea de vită uniform pe jumătatea inferioară; deasupra cu ardei. Acoperiți cu jumătate de pâine de sus, apăsând ușor.
Tăiați sandvișul în 4 pene.