Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar
Rețeta sandvișurilor vietnameze cu chiftele de porc la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 1118 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $3.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Vietnameze De Porc La Grătar, Sandvișuri de porc la grătar în stil vietnamez, și Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
1
Înmuiați șase frigarui de bambus de 10 inci în apă timp de 20 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul, ardeii iute și șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați vinul de orez și aduceți la fierbere. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 lingură de sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sos De Pește
Vin De Orez
5
Într-un castron mare, amestecați ușor carnea de porc măcinată cu ceapa, castanele de apă, amidonul de porumb, coriandrul tocat, kimchi, sosul de soia, piperul, uleiul de susan, amestecul de ouă bătute și restul de 1 linguriță de ulei vegetal și 2 1/2 linguri de sos de pește. Folosind mâinile umezite, rotiți amestecul în 30 de chiftele. Infilați chiftelele pe frigarui și dați-le la frigider până se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De Porc Măcinată
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Sos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz
Kimchi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aprinde un grătar. Ungeți ușor chiftelele cu ulei vegetal și grătiți la foc fierbinte până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Înjumătățiți rulourile pe lungime fără a tăia până la capăt. Înjumătățiți chiftelele, umpleți-le în rulouri și puneți sosul de roșii peste ele. Se acoperă cu morcovii murați rapid și crenguțele de coriandru și se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kg Tortillas De Maíz
Grăsime De Porc înapoi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.