Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar

Rețeta sandvișurilor vietnameze cu chiftele de porc la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 1118 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $3.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Vietnameze De Porc La Grătar, Sandvișuri de porc la grătar în stil vietnamez, și Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
Înmuiați șase frigarui de bambus de 10 inci în apă timp de 20 de minute; scurgere.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de ulei vegetal.
Adăugați usturoiul, ardeii iute și șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul de orez și aduceți la fierbere. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 lingură de sos de pește.
Într-un castron mare, amestecați ușor carnea de porc măcinată cu ceapa, castanele de apă, amidonul de porumb, coriandrul tocat, kimchi, sosul de soia, piperul, uleiul de susan, amestecul de ouă bătute și restul de 1 linguriță de ulei vegetal și 2 1/2 linguri de sos de pește. Folosind mâinile umezite, rotiți amestecul în 30 de chiftele. Infilați chiftelele pe frigarui și dați-le la frigider până se răcesc.
Aprinde un grătar. Ungeți ușor chiftelele cu ulei vegetal și grătiți la foc fierbinte până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Înjumătățiți rulourile pe lungime fără a tăia până la capăt. Înjumătățiți chiftelele, umpleți-le în rulouri și puneți sosul de roșii peste ele. Se acoperă cu morcovii murați rapid și crenguțele de coriandru și se servește cu sos fierbinte.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!