Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar

Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar
Rețeta sandvișurilor vietnameze cu chiftele de porc la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 1118 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $3.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Vietnameze De Porc La Grătar, Sandvișuri de porc la grătar în stil vietnamez, și Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Miel.

Instrucțiuni

1
Înmuiați șase frigarui de bambus de 10 inci în apă timp de 20 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul, ardeii iute și șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați vinul de orez și aduceți la fierbere. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 lingură de sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sos De PeșteSos De Pește
Vin De OrezVin De Orez
5
Într-un castron mare, amestecați ușor carnea de porc măcinată cu ceapa, castanele de apă, amidonul de porumb, coriandrul tocat, kimchi, sosul de soia, piperul, uleiul de susan, amestecul de ouă bătute și restul de 1 linguriță de ulei vegetal și 2 1/2 linguri de sos de pește. Folosind mâinile umezite, rotiți amestecul în 30 de chiftele. Infilați chiftelele pe frigarui și dați-le la frigider până se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sos De PeșteSos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
KimchiKimchi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Aprinde un grătar. Ungeți ușor chiftelele cu ulei vegetal și grătiți la foc fierbinte până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Înjumătățiți rulourile pe lungime fără a tăia până la capăt. Înjumătățiți chiftelele, umpleți-le în rulouri și puneți sosul de roșii peste ele. Se acoperă cu morcovii murați rapid și crenguțele de coriandru și se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista